UN FILM À NE PAS RATER !

Vous avez aimé, vous avez détesté un film. Dites-le ici!


Nepretuit – Hors de prix (2006)

27/03/2015

|

Auteur:

|

|

imprimerFilmul este o comedie romantica din 2006, regizat de Pierre Salvadori. Actorii principali sunt frumoasa Audrey Tautou si Gad Elmaleh.

Povestea se desfasoara pe Coasta de Azur.  Jean (Gad Emaleh) lucreaza ca barman la un hotel de lux, unde o intalneste pe Irene (Audrey Tautou). Ea are gusturi extravagante si isi petrece timpul in compania unor domni mai in varsta, dar instariti, ce ii pot satisface stilul de viata. In schimbul bunurilor ce le primeste, ea isi ofera dedicatia, compania si trupul.

Povestea incepe la hotelul unde Jean lucreaza. Venita in vizita cu Jaques, pentru aniversarea ei, Irene este dezamagita cand el adoarme foarte rapid, si decide sa coboare la holul receptiei. Acolo il intalneste pe Jean. El se preface a fi un oaspete, si nu isi dezvaluie meseria. Dupa mai multe coctailuri, Irene ajunge sa se culce cu Jean. Cand el se trezeste dimineata, ea e deja disparuta.

La un an dupa incident, Irene se intoarce cu Jaques la acelasi hotel, unde Jacques o cere in casatorie. Jean e recunoscut de Irene, dar reuseste in continuare sa nu isi dezvaluie identitatea. Cei doi se culca din nou. Jacques ii descopera si rupe logodna. Cand Irene vine la Jean pretinzand ca a renuntat la Jacques pentru el, ea descopera adevarata ocupatie a lui Jean si decide sa plece.

Jean isi pierde slujba, si, descoperind ca e indragostit, decide sa o urmareasca pe Irene, desi isi pierde toate economiile pentru un scurt timp cu ea. Irene il paraseste pentru un alt barbat, si il lasa cu o uriasa nota de plata de achitat. Spre norocul lui, Jean este salvat de o vaduva bogata, Madeline, ce decide sa il finanteze, in schimbul companiei lui.

Jean si Irene se intalnesc din nou, de aceasta data amandoi fiind in pozitii in care sunt intretinuti de altii. Irene il invata pe Jean jocurile meseriei si acesta reuseste sa obtina cadou un ceas in valoare de 30.000 de Euro de la Madeline. Cei doi continua sa se intalnesca in diferite circumstante si sa se indragosteasca unul de altul.

Noul iubit al lui Irene ii surprinde pe cei doi, si, furios, pleaca fara sa o anunte, si o paraseste pe Irene cu doar costumul de baie pe ea. Jean isi vinde ceasul pentru a-i plati lui Irene inca cateva zile la hotel, si pentru o rochie noua. Ii cumpara de asemenea o perece de cercei lui Madeline pentru a evita furia ei la faptul ca si-a vandut ceasul.

La o petrecere, Irene il observa pe Jacques impreuna cu o noua fata si ii cere ajutorul lui Jean pentru a-l recupera pe Jacques. In proces, Jean este descoperit de Madeline, ce il paraseste. Cat timp Jean flirteaza cu noua domnisoara pentru a-i lasa mana libera lui Irene, aceasta il vede pe Jean si isi da seama ca este indragostita de el.

In final, cei doi amorezi pleaca, fara bani, pe un scuter, in drum spre Italia.


¡NO TE PIERDAS ESTA PELÍCULA! | Un film à ne pas rater ! | Un film da non perdere | Um filme imperdível | Una pel·lícula que no us heu de perdre | Un film ce nu trebuie ratatCommentaire

« | »