BABELWEB +

Ma maison Un monde absurde UNE PERSONNE PARTICULIÈREPensées et émotions


Trenduri noi – Bijuteriile Shamballa

11/06/2014

|

Auteur:

|

|

imprimerFie ca esti o individa boema, ai un stil hipi, rap, rock, preferi stilul classic sau iti doresti o bijuterie disco induiosator, fie ca estio domna sau un domn, un adolescent sau o fetiscana, nu este posibil sa nu gasesti bratara Shamballa care sa va reprezinte exceptional!

Indiferent daca cumparati bratari Shamballa pentru semnificatia lor , ori doar pentru a fi in pas cu moda, rezultatul e in ambele cazuri acelasi: bratarile Shamballa iti vor acorda un aspect unic, prin frumusetea lor.

Impletitura snurului din bratarile Shamballa este realizata de mana, folosindu-se o tehnica de innodare special creata, folosita in macramé. Asadar, fiecare bratara Shamballa este impletita si innodata de mana, dinainte si dupa fiecare incorporare a unei margele.

Stilul neasemanat al bratarilor Shamballa este conferit si de margelele folosite. Acestea pot fi pietre pretioase autentice, replici, din lemn, metalice, sau margele ce au incorporate diverse embleme .

Potrivite atat sexului frumos cat si barbatilor, aceste bijuterii extraordinare se pot armoniza cu indemanare, la fiecare imbracaminte, fie ea de zi sau de seara, pentru o sarbatoare formala sau pentru discoteca!


BABELWEB +Commentaire

« | »