PERQUÈ BABELWEB?

Perquè Babelweb? Perquè “Babel”? Perquè “web”?
 
Babel”, perquè es tracta d’un (apassionant) projecte que té com a finalitat congregar persones d’arreu del món més enllà de barreres lingüístiques. A Babelweb creiem en la intercomprensió de les llengües romàniques i la posem en pràctica. A les nostres plataformes podràs comunicar-te fent servir el català, el castellà, el francès, l’italià, el portuguès i el romanès, encara que no en tinguis un domini perfecte. I, sobretot, podràs llegir les contribucions dels altres usuaris i constatar, amb sorpresa, com pots comprendre llengües que no has estudiat mai.
 
Web”, perquè es troba a Internet i perquè proposa un ús innovador de la Web 2.0. Babelweb es un lloc web d’intercanvi on s’anul·len les barreres lingüístiques i es poden compartir aportacions sobre una gran varietat  d’idees i temes: des d’una recepta per a preparar un plat que ens farà salivar fins a un concurs per a triar la millor pel·lícula de l’any; des de consells decoració fins al relat d’un viatge, etc.
 
Babelweb parteix d’una nova visió d’Internet: la d’una plataforma que permet parlar de diferents temes en la llengua que nosaltres triem i, d’aquesta manera, construir una gran comunitat: la comunitat babelwebiana!
 
Participar a Babelweb significa crear projectes en línea com, per exemple, el major receptari internacional de cuina disponible en línea o el viatge col·lectiu més gran del món.