COPYRIGHT I PRIVADESA

Condicions d’ús i política de confidencialitat

Et preguem que llegeixis atentament les següents condicions d’ús: l’ús de Babelweb i de la seva inscripció t’obliga a respectar-les. Babelweb es reserva el dret de modificar les presents condicions en qualsevol moment. Tota modificació apareixerà senyalada d’una manera visible en la present pàgina.

Article 1. Definició
Babelweb és un lloc web per a intercanviar i publicar articles en blocs i fòrums.
Els idiomes bàsics d’aquest lloc web són el castellà, el francès i l’italià. Alguns components poden aparèixer també en d’altres llengües romàniques (català, portuguès, romanès…).
Cada usuari té dret a publicar entrades, fer comentaris, donar consells o expressar la seva opinió en una de les llengües abans esmentades o en una altra llengua romànica com el català, el cors, el sard, el romanç, etc.t
Aquest lloc web està gestionat per un grup administratiu amb base a Àustrica, Espanya, Finlàndia, Grècia i Itàlia.

Article 2. Inscripció
2.1. Modalitats
Existeixen diverses possibilitats per a participar en els diferents blocs i fòrums:
– sense inscripció
– amb inscripció a través  d’un compte de Facebook (Babelweb no emmagatzema dades personals)
– amb inscripció a un compte de Babelweb. En aquest cas rebràs una contrasenya automàtica un cop es confirmi l’inscripció. Aquesta contrasenya inicial podrà ser modificada posteriorment.
– publicar entrades i comentaris sempre que es respectin les normes del punt 3.2
– publicar vídeos, àudios, fotografies o dibuixos propis o lliures de drets d’autor
– assenyalar comentaris inadequats mitjançant la funció “denunciar”
– compartir un contingut mitjançant la funció “compartir”

2.2. Dades
Per a inscriure’s a Babelweb cal proporcionar un nom d’usuari, així com una adreça vàlida de correu electrònic. Aquestes dades d’inscripció no són públiques. Tots els usuaris de Babelweb es fan responsables de l’exactitud de les informacions.
El nom d’usuari o pseudònim corresponen al nom de l’autor que apareixerà a totes les entrades un cop feta la inscripció.
Aquestes dades no seran mai utilitzades sense previ consentiment de l’usuari. En cap cas seran transmeses a tercers. Tanmateix, Babelweb podrà utilitzar aquesta adreça per a enviar informació sobre el lloc web. En el moment d’inscriure’s, cada usuari té la possibilitat d’indicar si vol rebre o no aquesta informació.
Algunes dades seran emmagatzemades de manera anónima mitjançant una galeta (cookie) a fi d’elaborar estadístiques de visites.
Tanmateix, les dades d’inscripció podrien ser divulgades en cas de processos legals o resolució judicial.
A partir de la supressió del compte cap informació serà conservada.

2.3. Ús del nom d’usuari i de la contrasenya
Tant el nom d’usuari com la contrasenya són estrictament personals i intransferibles i no es podran facilitar a terceres persones. En cas contrari, Babelweb s’eximeix de qualsevol responsabilitat que se’n pugui derivar.

Article 3. Ús dels serveis
3.1. Informació tècnica
Els espais de comunicació de Babelweb han estat creats mitjançant el programa WordPress (http://www.wordpress-fr.net).
No se’n pot garantir un funcionament òptim ni continu, especialment en cas de:
– averia del(s) proveïdor(s) d’accés a Internet
– congestió de la xarxa
– problemes tècnics del servidor
– equip informàtic inadequat pel lloc web
L’accés als espais de comunicació podran ser suspesos sense previ avís en cas de treballs de manteniment.

3.2. Ús dels blocs y dels fòrums
Al participar a Babelweb l’usuari es compromet a comportar-se d’una manera cívica, moderada i respectuosa, i especialment a:
– no utilitzar cap mena de continguts que puguin resultar xocants, denigrants o lesius, directa o indirectament, contra qualsevol persona física o moral, grup, associació, etc.
– abstenir-se d’emetre comentaris violents, injuriosos, difamatoris o de caràcter racista, sexista, pornogràfic, homòfob, xenòfob o polític, etc.
– no difondre continguts que vulnerin els drets de propietat intel·lectual
– abstenir-se d’utilitzar mitjans tècnics que obstaculitzin el funcionament del lloc web i els seus espais de comunicació (com ara virus, correu brossa, etc.)
– respectar els drets de propietat intel·lectual en relació als textos, dades, música, vídeos, dibuixos, fotografies, imatges i còmics publicats en el lloc web
En el marc dels blocs i els fòrums, tots els intercanvis seran moderats.
Babelweb es reserva el dret de suprimir qualsevol contingut injuriós, ofensiu o que no tingui relació amb el tema de discussió. L’usuari té dret a revisar, modificar, corregir i suprimir les dades que el concerneixin. També té dret a sol·licitar la cancel·lació de les seves entrades als blocs i als fòrums. Per a fer-ho haurà d’enviar un missatge a l’adreça següent: babelweb.info@gmail.com

3.3. Ús dels continguts
Tots els continguts (textos, dibuixos, fotografies, imatges, còmics, vídeos, fitxes pedagògiques, etc.), dissenys i logotips publicats per l’equip de Babelweb són propietat de Babelweb.eu.
La llicència Creative Commons BY NC SA s’aplica a tots els textos, dibuixos, fotografies, historietes il·lustrades i gravacions d’audio o vídeo publicats pels usuaris de Babelweb.
Queda prohibit utilitzar Babelweb i els seus continguts amb finalitats comercials sense consentiment previ del coordinador del projecte. Se n’admet l’ús amb finalitats pedagògiques sempre que hi aparegui el logotip identificador de Babelweb i el de la Comissió Europea i se n’informi al coordinador. Els contribuents cedeixen a l’equip de Babelweb l’ús de les seves publicacions per a finalitats de promoció i d’investigació.

3.4. Enllaços i continguts
Als continguts de Babelweb hi poden aparèixer enllaços a d’altres llocs web. L’establiment d’aquests enllaços ha estat controlat per Babelweb en la seva fase inicial però la seva posterior evolució no pot ser controlada. Per aquesta raó, Babelweb no assumeix cap responsabilitat respecte a la natura i ús dels continguts oferts per aquests altres llocs web. Si es desitja utilitzar-ne els continguts, l’usuari haurà d’atenir-se a les condicions establertes per aquests llocs web.

Article 4. Responsabilitat
En cas de violació d’alguna de les obligacions expressades en el present text, Babelweb podrà abstenir-se de publicar l’article o comentari que no compleixi les normes en vigor o a tancar sense previ avís el compte de l’usuari.